Voor de realisatie en renovatie van hellende daken slechts één adres

Dakwerken Gregoire, uw partner in dakconstructie en dakrenovatie

Al jarenlang is Dakwerken Gregoire uit Zonhoven gespecialiseerd in allerhande dakwerken. Ons team van professionele dakwerkers, onder leiding van de zaakvoerder die nog steeds zelf mee op het dak staat, levert keer op keer kwaliteitsvol werk tot in de nok van het dak.

U kan ons inschakelen voor de constructie van uw dak tijdens nieuwbouwwerken en voor dakrenovatie. Dit laatste is tevens onze specialiteit.

Hellende daken tot in de details piekfijn afgewerkt

Wilt u een hellend dak laten bouwen of renoveren? Wij staan u bij met raad en daad. Laat door ons uw volledige dakconstructie onder handen nemen of kies ervoor om enkel bestaande onderdelen van uw dak te vernieuwen. Alle opties zijn mogelijk, gaande van daktimmer tot dakbedekking met pannen of leien en zelfs het realiseren van kleine dakwerken zoals dakkapellen en koper- en zinkwerk.

Daken bouwen en vernieuwen in Zonhoven en de ruime omtrek

Dakwerken Gregoire is de professional bij uitstek voor het bouwen van daken en dakrenovatie in Zonhoven en ver daarbuiten. Niet alleen in provincie Limburg, maar ook in Vlaams-Brabant en Antwerpen zijn wij actief.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis offerte!

Clikc+