Een duurzame woning met dakisolatie

GREGOIRE DAKWERKEN BVBA - IsolatieEen duurzame woning is een van de grootste troeven op de woningmarkt. Niet alleen zorgt dit voor een daling van uw energiefactuur, maar ook voor het milieu draagt u een steentje bij. Dakwerken Gregoire kan u helpen om uw woning te optimaliseren. Het professionele team plaatst uw dakisolatie in Zonhoven in een mum van tijd met een langdurig resultaat. Aarzel niet en ga voor de ideale oplossing voor uw energieprobleem.

Isolatieschuim

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoeveel warmte er via uw dak verloren gaat? Wanneer u uw dak laat bouwen of renoveren is het dan ook een goed idee om het tevens in één keer te isoleren. Voor isolatiewerken aan uw dak, kan u beroep doen op Dakwerken Gregoire. Aan de hand van PUR-isolatieschuim brengen zij isolatie aan bij platte en hellende daken. Bij deze ervaren dakwerker staat er een gepassioneerd team van tien dakwerkers, inclusief de zaakvoerder, in voor de dakwerken van A tot Z. Van daktimmerwerken tot dakbedekking en dakisolatie... Bij Dakwerken Gregoire vindt u alle dakwerken onder één dak. Een snelle en efficiënte service is dus altijd gegarandeerd!

Voordelen van isolatie

Via uw dak gaat er veel energie verloren wanneer u niet isoleert en dat is nadelig voor uw energierekening én voor het milieu. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het isoleren van uw dak. Denk maar aan:

  • Het brengt verkoeling in de zomermaanden
  • Het is geluidsabsorberend
  • Uw woning stijgt in waarde

Verder kan u ook genieten van een premie wanneer u uw woning isoleert. Neem zeker een kijkje op vlaanderen.be om te zien welke premies er verbonden zijn aan dakisolatiewerken en geniet van de fiscale voordelen. Interesse? Contacteer Dakwerken Gregoire voor dakisolatiewerken in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.