Uw specialist in het plaatsen van overzetdaken

Ziet uw dak er niet meer perfect uit maar hebt u geen zin in grote vernieuwingswerken? Wilt u een tussenoplossing waarbij u geniet van een nieuw, kwalitatief uitzicht van uw woning? Dan kiest u best voor een samenwerking met Dakwerken Gregoire. Deze dakwerker heeft de beste oplossing en plaatst overzetdaken in Zonhoven met de meest duurzame resultaten.

Metalen dak

Is uw dakbedekking in slechte staat? Dan hoeft u niet meteen een volledige dakrenovatie door te voeren. Dakwerken Gregoire uit Zonhoven biedt u een eenvoudigere oplossing in de vorm van overzetdaken. Bestaat uw huidige dak uit leien, sidings of roofing? Dan kan het professioneel team aan dakdekkers een nieuwe dakconstructie over uw dak heen bouwen. Overzetdaken zijn een metalen daken die bestaan uit stalen dakpanelen. Een vederlichte constructie die gemakkelijk over een bestaand dak kan geïnstalleerd worden en dat in een mum van tijd. Zo hoeft u geen grote afbraakwerken te laten uitvoeren en zit u geen weken in de koude. Toch is het resultaat als nieuw!

Topkwaliteit aan een scherpe prijs

Dakwerken Gregoire is gespecialiseerd in het plaatsen van overzetdaken. Ook dakrenovatie van zowel uw hellende als platte daken is de specialiteit van deze dakdekker uit Zonhoven. Zij kunnen uw volledig dak onder handen nemen, maar u kan ook opteren voor een overzetdak. Het team van tien professionele dakwerkers en de zaakvoerder die mee op de werkvloer staat, garandeert u keer op keer topkwaliteit aan een scherpe prijs.

Geïnteresseerd in overzetdaken in Zonhoven of daarbuiten? Deze dakwerker is actief in de wijde omgeving! Bel hen vandaag nog op voor een offerte of meer informatie!